RWE se mění v innogy

02.07.2016 10:29

Energeická skupina RWE se rozhodla změnit název i logo společnosti. Důvod je regorganizace v celém koncernu RWE AG. Innogy bude součástí nové dceřiné společnosti celého koncernu.

Do innogy jsou včleněny obchodní aktivity, obnovitelné zdroje, síť i infrastruktura. Název vznikl z propojením tří slov - inovace, energie a technologie. Martin Herrmann (šéf skupiny RWE v ČR) sdělil, že společnost opoustila od původní myšlenky úplně nového jména a nakonec innogy nejlépe vyvolává ty správné asociace.

"Náš byznys se čím dál více digitalizuje, je flexibilnější a plný inovací. Přesně takové je i naše nové logo. Dynamická značka, která hraje barvami, to není v energetice úplně obvyklé. I to nás bude do budoucna odlišovat od konkurence. Naše nové logo – íčko – je hravé a přizpůsobivé, takže dokáže komunikovat samo o sobě. Vyjádří třeba elektřinu, zemní plyn, větrníky nebo i silné pozitivní emoce. Při vývoji nové značky jsme kladli velký důraz právě na univerzálnost,“ shrnuje Martin Herrmann.

Veřejnosti byla nová značka innogy představena na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových verech 1. července 2016. K officiálnímu přejmenování dojde 1.10.2016

Zpět

Sháníte dodavatele?

  • Tepelná čerpadla
  • Fotovoltaika
  • Izolace, rekonstrukce a další

Poptávka

Srovnání cen energií

Přidat na Seznam.cz

© 2011-2024 Všechna práva vyhrazena. Srovnání cen elektřiny a plynu online. Stránky využívají cookies - užíváním s tím vyjadřujete souhlas. Stránky obsahují reklamní sdělení.

Vytvořeno službou Webnode