Acetex nabízí kvalitní celočerné fotovoltaické panely AEG s výkonem až 500 Wp

17.02.2023 15:38

AEG solární fotovoltaické panely

Firma Acetex (platinový autorizovaný prodejce AEG) nabízí nově zákazníkům solární panely AEG AS-M132(X)Z-H(M10) s výkonem 500 Wp a černým rámem, a AEG AS-M3207U-S(G12) s výkonem 430 Wp v celočerném provedení. Tyto panely jsou vhodné pro fotovoltaické elektrárny a mohou být zkombinovány se střídačem stejné značky.

 

Acetex

Vyžádejte si nezávaznou nabídku firmy Acetex.

 

Přehled nabízených panelů AEG pro fotovoltaické elektrárny:

  • AEG AS-M132(X)Z-H(M10) - 500 Wp solární panel s černým rámem

Nový solární panel od AEG s označením AS-M132(X)Z-H(M10) nabízí vynikající výkon 500 Wp. Jeho černý rám dodává panelům moderní a elegantní vzhled. Díky vysoké účinnosti a kvalitě produktu budou zákazníci s jistotou spokojeni. Tyto panely jsou vhodné pro fotovoltaické elektrárny.

  • AEG AS-M3207U-S(G12) - 430 Wp solární panel v celočerném provedení

Druhou nabídkou jsou solární panely AEG AS-M3207U-S(G12) s výkonem 430 Wp. Tyto panely mají celočerné provedení a dodávají střeše domu moderní a stylový vzhled. Stejně jako u předchozí nabídky, i zde zákazníci získají vysokou účinnost a kvalitu produktu. Tyto panely jsou vhodné pro fotovoltaické elektrárny.

  • Kombinace panelů se střídačem AEG

Pro dosažení maximálního výkonu solárního systému mohou být tyto panely kombinovány se střídačem stejné značky. Tato kombinace umožní snadné řízení a sledování výkonu solárního systému.

 

Výhody solárních panelů AEG

Solární panely od společnosti AEG se pyšní nejen vysokou kvalitou, ale také vynikající účinností, což vede k vysokému výkonu a dlouhé životnosti. Tyto panely jsou vyrobeny s černými rámy a celočerným provedením, což je ideální volba pro moderní a stylové domy. Pokud hledáte solární systém, který je snadno ovladatelný a můžete sledovat jeho výkon, doporučujeme kombinaci solárních panelů a střídače od renomované společnosti AEG.

 

Závěr

Pokud hledáte solární panely pro vaší fotovoltaickou elektrárnu, nabídky od autorizovaného prodejce AEG by mohly být tím pravým řešením pro vás. Nabízené panely AS-M132(X)Z-H(M10) s výkonem 500 Wp a černým rámem a AS-M3207U-S(G12) s výkonem 430 Wp v celočerném provedení jsou vyrobeny s vysokou kvalitou a účinností. Kromě toho lze tyto panely snadno kombinovat se střídačem stejné značky, což umožňuje jednoduché řízení a sledování výkonu solárního systému na maximální úrovni.

Pokud máte jakékoli dotazy ohledně nabízených produktů, neváhejte nezávazně firmu Acetex kontaktovat. Jejich odborníci vám rádi poradí a pomohou s výběrem nejvhodnějšího řešení pro vaši fotovoltaickou elektrárnu.

 

Zpět

Sháníte dodavatele?

  • Tepelná čerpadla
  • Fotovoltaika
  • Izolace, rekonstrukce a další

Poptávka

Srovnání cen energií

Přidat na Seznam.cz

© 2011-2024 Všechna práva vyhrazena. Srovnání cen elektřiny a plynu online. Stránky využívají cookies - užíváním s tím vyjadřujete souhlas. Stránky obsahují reklamní sdělení.

Vytvořeno službou Webnode