Za 99 000 Kč tepelné čerpadlo WLTR, které reaguje na předpověď počasí

11.09.2023 13:12

WLTR 9 kW se zárukou 5 let a cenou 99000 Kč

Česká firma Woltair přichází s výjimečnou nabídkou. Své tepelné čerpadlo WLTR nyní nabízí za bezkonkurenční ceny až do konce září. A co víc, nově rozšířila záruku na všechny jejich produkty na pět let a zaručuje, že tepelné čerpadlo bude nainstalováno do pouhých 50 pracovních dní!

Woltair

 Zvýhodněná cena + cenová kalkulace zdarma do 1 minuty AKCE

 

Tepelné čerpadlo WLTR 9 kW můžete mít už za pouhých 99 000 korun, a tato atraktivní cena platí také pro výkonnější varianty tepelného čerpadla WLTR. Přesně tak, tato akce se týká všech čtyř variant WLTR tepelných čerpadel. Cena 12 kW varianty je pouze 109 000 korun, WLTR 17 kW stojí 129 000 korun a nejvýkonnější varianta s výkonem 22 kW je dostupná za 139 000 korun. To všechno s DPH zahrnutou a platí to až do konce září tohoto roku. A nezapomeňte na akci 50/50, která zaručuje rychlou instalaci tepelného čerpadla do 50 pracovních dní, jinak vám firma Woltair odpustí polovinu ceny. Můžete si tak zajistit komfortní vytápění ještě před nadcházející topnou sezónou.

Tepelné čerpadlo s výkonem

Cena
  • WLTR 9 kW
99 000 Kč
  • WLTR 12 kW
109 000 Kč
  • WLTR 17 kW
129 000 Kč
  • WLTR 22 kW
139 000 Kč

„Od 1. září začala běžet roční lhůta pro výměnu kotlů na tuhá paliva první a druhé emisní třídy, v krajích jsou v plném proudu Kotlíkové dotace a znovu bude startovat i program Nová zelená úsporám, ve kterém budou nově moci lidé čerpat dotaci i při výměně tepelného čerpadla za starý plynový kotel. To vše bude znamenat rostoucí zájem o tepelná čerpadla před začátkem letošní topné sezóny a WLTR za akční ceny je ideální volbou, pokud jde o poměr kvality a ceny,“ popisuje Jan Kadlec, Country manažer Woltair ČR.

Ale to není všechno! Tepelné čerpadlo WLTR nabízí řadu pokročilých funkcí, které ho staví do popředí na trhu. Díky internetovému připojení přes LAN můžete tepelné čerpadlo ovládat, monitorovat a servisovat odkudkoli. A dokonce i při výpadku internetového připojení vám integrovaná SIM karta zaručí nepřetržité spojení. To znamená, že všechny tyto výkonné funkce budou stále k dispozici bez jakýchkoli přerušení.

Woltair také klade důraz na precizní regulaci výkonu tepelného čerpadla. To znamená, že spotřeba energie se optimalizuje podle aktuální venkovní teploty a předpovědi počasí pro vaši konkrétní oblast. To vše můžete přizpůsobit dle potřeb vaší domácnosti s neuvěřitelnou přesností na hodiny.

„Tepelné čerpadlo je sice samo o sobě nejúčinnějším zdrojem vytápění současnosti, ale my jsme chtěli jít ještě dál a umožnit domácnostem co nejefektivnější provoz i kontrolu nad spotřebou. Tu proto měří pulsní elektroměr integrovaný přímo do rozvaděče, který dodává reálná data o spotřebě. Statistiky pak lze sledovat na přehledných grafech,“ dodává Kadlec.

Získejte si teplo a komfort, který si zasloužíte, s tepelným čerpadlem WLTR od společnosti Woltair. Tato jedinečná nabídka platí pouze v době trvání akce, tak neváhejte a udělejte si zimu v domě opravdu příjemnou.

 

 

 

Zpět

Sháníte dodavatele?

  • Tepelná čerpadla
  • Fotovoltaika
  • Izolace, rekonstrukce a další

Poptávka

Srovnání cen energií

Přidat na Seznam.cz

© 2011-2024 Všechna práva vyhrazena. Srovnání cen elektřiny a plynu online. Stránky využívají cookies - užíváním s tím vyjadřujete souhlas. Stránky obsahují reklamní sdělení.

Vytvořeno službou Webnode