Akce PRE: Sleva, bonus a elektrokolo

17.09.2011 10:48

Pražská energetika (PRE) nabízí časově omezenou podzimní akci pro své klienty. 
  • Sleva 10 % z ceny elektřiny
  • Bonus 1200 Kč za odběrné místo
  • Možnost získat elektrokolo
Akce platí pro domácnosti i firmy. Firmy získají za odběrné místo jednou takový bonus - 2400 Kč. Zajímavostí je možnost získat jedno ze 60 elektrokol. Tento typ kola, který využívá k pohonu i elektřinu je značně drahý. PRE poskytne kola, která jsou každé v hodnotě 40.000 Kč.
 
Více informací: Akce již skončila. Využijte kalkulatoru cen energií zdarma - kalkulačka plynu a elektřiny.

Je využití nabídky zpoplatněno?

Využití Podzimní nabídky PRE není nijak zpoplatněno.
 

Pro koho je nabídka?

Podzimní akce PRE je pro všechny zákazníky PRE s tarify KOMFORT, kteří nemají sjednán žádný akční produkt od PRE (KOMFORT+ GARANT, KOMFORT+ BONUS, KOMFORT+ NEO, KOMFORT FIX) a pro všechny distribuční sazby včetně společných prostor (kromě D61d – víkendová sazba).
 

Mohu akci využít, i když nejsem klient PRE?

Tato nabídka je především určena stávajícím zákazníkům PRE s produkty řady KOMFORT. Pokud nejste v tuto chvíli zákazníkem Pražské energetiky, nabídku můžete využít také, když rozvážete smlouvu se svým současným dodavatelem a stanete se odběratelem PRE. Ovšem vzhledem k tříměsíční výpovědní lhůtě se na Vás nebude vztahovat 10% sleva z ceny za spotřebovanou silovou elektřinu od září do prosince a nebudete mít možnost zúčastnit se soutěže o elektrokolo (ta trvá do 31. 10. 2011). Jednorázovou finanční odměnu klient získá dodatečně při uzavření smlouvy s PRE v rámci této Podzimní nabídky PRE.

Zpět

Sháníte dodavatele?

  • Tepelná čerpadla
  • Fotovoltaika
  • Izolace, rekonstrukce a další

Poptávka

Srovnání cen energií

Přidat na Seznam.cz

© 2011-2024 Všechna práva vyhrazena. Srovnání cen elektřiny a plynu online. Stránky využívají cookies - užíváním s tím vyjadřujete souhlas. Stránky obsahují reklamní sdělení.

Vytvořeno službou Webnode