Ceny plynu od června porostou

03.05.2011 13:14

Ceny plynu od leta zdraží. Tuto skutečnost oznámilo již několik firem. První bylo RWE (dnes Innogy Energie), E.ON a teď i Bohemia Energy a ČEZ

Zdražení plynu bude celkem vysoké. Jedná se zdražení až 10%. Společnosti argumentují zdražováním ropy. K změnám ceny plynu dochází obvykle na začátku čtvrtletí. Ceny porostou již od června 2011. 

 

Ceny plynu - přehledné srovnání cen plynu od jednotlivých dodavatelů - online ihned | Srovnání cen plynu

 

Pražská plynárenská očekává oznámení ceny plynu na 3. kvartál ke konci května. Očekává se zdražování i některých dalších dodavatelů plynu. Ti ale hlásí, že u nich k tak vysokému růstu cen nedojde. 

Některé společnosti dodávájící plyn však zdražování nechystají. Odběratelé, kteří mají smlouvy navázané například na fixní cenu, postiženi zdražováním nebudou.

Jestli se zákazníci dočkají také zlevňování plynu je otázkou. V nejbližší době také předpovědi nejsou očekávány. Odběratelé si však mohou pomáhat přestupováním mezi dodavateli a využívat výhodnosti jednotlivých nabídek.

Zpět

Sháníte dodavatele?

  • Tepelná čerpadla
  • Fotovoltaika
  • Izolace, rekonstrukce a další

Poptávka

Srovnání cen energií

Přidat na Seznam.cz

© 2011-2024 Všechna práva vyhrazena. Srovnání cen elektřiny a plynu online. Stránky využívají cookies - užíváním s tím vyjadřujete souhlas. Stránky obsahují reklamní sdělení.

Vytvořeno službou Webnode