Elektřina by měla zlevnit o více než 10%

16.08.2013 00:31

V souvislosti se snižováním ceny elektřiny v roce 2013, snižováním příspěvků na obnovitelné zdroje energie a taktéž razantní snížení, často kritizované a ve světě běžně nevýdané, distribuční sazby. Celkově by se dle některých výpočtů měla cena elektřiny snížit i o 12%.

Především poslední zmiňovaná položka v přehledu snižování je nejaktuálnější a její konečná podoba aktuálně není docela známa. Tato iniciativa vyšla od předsedkyně Energetického regulačního úřadu (ERÚ) Aleny Vitáskové.

Předpokládáme, že dojde k poměrně výrazné úpravě ceníků dodavatelů, které se promítnou do koncových cen pro stávající i nové odběratele-zákazníky dodavatelů elektřiny.

Doporučujeme kontaktovat své dodavatele elektrické energie a poptat se na lepší cenovou nabídku či přímo využít kalkulačku ceny elektřiny na našich stránkách, která srovná nabídky (standardní i akční) dodavatelů.

Zpět

Sháníte dodavatele?

  • Tepelná čerpadla
  • Fotovoltaika
  • Izolace, rekonstrukce a další

Poptávka

Srovnání cen energií

Přidat na Seznam.cz

© 2011-2024 Všechna práva vyhrazena. Srovnání cen elektřiny a plynu online. Stránky využívají cookies - užíváním s tím vyjadřujete souhlas. Stránky obsahují reklamní sdělení.

Vytvořeno službou Webnode